Projektsäljare Stockholm/Mälardalen

 Vi söker Projektsäljare till Hide-a-lite i Stockholm/Mälardalen

Vi söker dig som är intresserad av projektförsäljning och har en elteknisk bakgrund eller erfarenhet av belysning.

Din uppgift blir att aktivt besöka elkonsulter, ljusdesigner, arkitekter och elinstallatörer med flera.Du ska representera varumärket Hide-a-lite med produkter som ligger i framkant inom belysning och som är i ständig utveckling.

För att lyckas i rollen som projektsäljare är det viktigt att du är målfokuserad, kommunikativ och strukturerad samtidigt som du är självständig och drivs av att göra affärer. Du skall vara lyhörd och duktig på att utveckla och förvalta relationer med dina kunder samt att du trivs att jobba med frihet under ansvar.
Kundfokus och affärsmannaskap är ledord för dig och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Elteknisk bakgrund eller erfarenhet av belysnings-
planering och god datorvana är meriterande. Är du den vi söker erbjuder vi en spännande och flexibel tjänst med stora möjligheter att styra över och
planera din arbetstid.

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca SEK 2,2 miljarder och har ca 700 anställda. Elektro Elco AB omsätter drygt 225 miljoner och har ca 55 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Det egna varumärket, Hide-a-lite, har en marknadsledande position för modern belysning.


Ansökan

Maila din ansökan till:
fredrik.augustsson@elco.se

Sista ansökningsdag 2016-03-24
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Projektförsäljningschef Fredrik Augustsson 036-290 60 28