Utesäljare Stockholm

Utesäljare Stockholm.

Nu letar vi efter dig som lockas av att jobba självständigt, med ett starkt team i ryggen, som säljare och representant för Hide-a-lite på distrikt Stockholm. Du jobbar direkt mot grossister och elektriker på vårt distrikt i Stockholm och kommer ha stor frihet att planera din tid.

Hos oss kommer du ha ansvar för kontakten med våra befintliga kunder på distriktet samt att söka nya potentiella kunder. Distrikt Stockholm är överskådligt och resandet kommer oftast vara begränsat till dagtid.  Du kommer representera varumärket Hide-a-lite och våra produkter, som ligger i framkant inom belysning, ständigt i utveckling.

Du har dokumenterad försäljningsvana, gärna mot elgrossistbranschen, och är lyhörd och duktig på att utveckla och förvalta dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är målfokuserad, kommunikativ och strukturerad, samtidigt som du drivs av att göra affärer.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom elteknik, belysning eller motsvarande. Du behöver också ha god datorvana. Tjänstens upplägg kräver att du är en person som trivs med en stor dos frihet under ansvar. I urvalsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du den vi söker erbjuder vi en spännande och flexibel tjänst i ett tacksamt distrikt, med stora möjligheter att styra över och planera din arbetstid.

Elektro Elco AB omsätter drygt 225 miljoner och har ca 60 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Det egna varumärket, Hide-a-lite, har en marknadsledande position för modern belysning.

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca SEK 2,2 miljarder och har ca 700 anställda.


Ansökan

Maila din ansökan till:
erik.andersson@elco.se

Sista ansökningsdag 2016-12-09
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Försäljningschef Urban Magnusson 036-290 60 40