VÅRT erbjudande.

Vårt erbjudande.

Vi arbetar med att göra vårt erbjudande så attraktivt som möjligt för våra kunder. Genom att tillhandahålla en teknisk kunnig kundsupport, kostnadsfri ljusplanering och möjlighet till kundanpassade produkter bland mycket annat, hoppas vi kunna ge våra kunder en bra upplevelse och god service.
Läs mer under respektive rubrik nedan.

Teknisk kundsupport
Vår kunniga kundsupport hjälper dig gärna med att ta fram rätt produkter för just ditt projekt samt svarar gärna på frågor gällande befintliga produkter. Tveka inte att höra av dig om du undrar något.
Kundanpassad produktförädling
Vi har möjligheten att på plats i Bankeryd kundanpassa många av våra LEDstrips. Vi anpassar dem till önskad längd, skarvar efter önskemål samt monterar på anslutning som passar din installation.
Kostnadsfri ljusplanering
Vi tillhandahåller en kostnadsfri ljusplanering både vid små och stora projekt, villor såväl som offentliga miljöer. Hör av dig till vår Ljusdesigner för hjälp med ljusplanering, beräkningar eller bara för tips och goda råd.
Produkt- och teknikutbildningar hos kund
Vi anordnar produktutbildningar och LED-seminarium med jämna mellanrum ute hos våra kunder. Kontakta din närmsta återförsäljare för att se när nästa utbildning sker.
Hög leveransprecision och leveransförmåga
Vår lager- och logistikpersonal arbetar aktivt med att packa och skicka våra kunders ordrar samma dag som ordern läggs.
Aktiv reklamationshantering
Vi jobbar aktivt med att utreda varje reklamation och undersöker varför produkten är trasig och hur vi kan förbättra den, våra leverantörer samt våra bruksanvisningar.

Inte nog med att vi lanserar väldigt många produktnyheter per år, vi avvecklar även en stor mängd produkter för att alltid hålla vårt sortiment uppdaterat med den senaste tekniken.